Atena sarokkanapé

Előnyök:

Az Atena sarokkanapé a lehető legjobb barátunk a kárpitozott termékek közül. Ha azt mondjuk változatosság, azt mondjuk Atena, s olyan sarokkanapét kapunk amely ágyneműtartóval rendelkezik, magunk választhatjuk meg a heverő elhelyezkedését (balos/jobbos), vagy a szoba hangulatához legjobban illő karfákat. Ráadásul ez a kanapé   gazdag színskálájú és választékú alapanyag (szövet, bőr és műbőr) kivitelben is elérhető, hogy még jobban megkönnyítse a választást.

Ezek a kanapék nem találhatóak meg a Lem’s üzletlánc minden egységében. Részletek az üzletekben!

Az árak a kiválasztott kárpithuzat függvényében változnak. Részletek az üzletekben!

A Lem’s csapat folyamatosan azon dolgozik, hogy fenntartsa e honlapon megjelenő tájékoztatások frisseségét. Ennek ellenére becsúszhatnak apró gondatlanságok: a fényképnek téjékoztató jellege van és tartalmazhat olyan kiegészítőket, amelyek nincsenek belefoglalva a szabványcsomagokba, egyes megjelölések vagy az árak amelyek előzetes egyeztetés nélkül váltotathatók tartalmazhatnak téves elírásokat.

Egyeztetés végett keressék fel a legközelebbi Lem’s üzletet. Az árak tartalmaznak ÁFÁ-t.

Technikai adatok

A felépítése tömör bükkfa, faforgács- és rostos lapok. A kényelemérzetet a közepes sűrűségű poliuretán habszivacs ülőrész és a szilikonos pelyhes hátpárnák szavatolják. A kihúzó rész bükkfa keretes és hullámrugós felépítésű. Három típusú karfából válogathatunk (Cubo, nagy Rondo és kis Rondo), a heverő pedig balos/jobbos változatban is összerakható. Ez a modell ágyneműtartóval is rendelkezik.