Miami kanapé

Előnyök:

Egy retro hangulatot idéző bútordarab. E kanapé szoborszerű vonalai és az azokat  kiemelő, tömör fából készült lábai tanúsítják, hogy a múlt sikeresen összeolvasztható a jelennel. Elmés formatervezése bármilyen szögből nézve meglepően kellemes látványt nyújt.

A tömör fából készült kihúzós résszel rendelkező Miami kanapé néhány másodperc alatt tökéletes elernyedést biztosító pihenőhellyé alakítható.

A háttámla és a karfák vastagsága révén alkalmasak szűkebb terek bebútorozására, de ugyanolyan jól érvényesülnek tágabb térben is.

A Miami kanapé minden eleme teljesen lehúzható, különféle szövetből készült és változatos színű védőhuzattal van ellátva.

 

Ezek a kanapék nem találhatóak meg a Lem’s üzletlánc minden egységében. Részletek az üzletekben!

Az árak a kiválasztott kárpithuzat függvényében változnak. Részletek az üzletekben!

 

A Lem’s csapat folyamatosan azon dolgozik, hogy fenntartsa e honlapon megjelenő tájékoztatások frisseségét. Ennek ellenére becsúszhatnak apró gondatlanságok: a fényképnek téjékoztató jellege van és tartalmazhat olyan kiegészítőket, amelyek nincsenek belefoglalva a szabványcsomagokba, egyes megjelölések vagy az árak amelyek előzetes egyeztetés nélkül váltotathatók tartalmazhatnak téves elírásokat.

Egyeztetés végett keressék fel a legközelebbi Lem’s üzletet. Az árak tartalmaznak ÁFÁ-t.

 

Technikai adatok

A tömör bükkfa szerkezetű Miami kanapé kényelmét a közepes sűrűségű poliuretán habszivacsból készült ülőrész és karfák, valamint a szilikonos rostokkal bélelt hátpárnák biztosítják.