Pacifica L140/160 matrac

Pacifica matrac ... elernyedés felsőfokon

A rendkívüli 32 cm-es magasság lehetővé teszi nagyon sok különféle tulajdonságú réteg kombinációját a legkedvezőbb kényelemérzet biztosítására. A memóriahab tulajdonságainak és a préselt habszivacs előnyeinek egyesítése, valamint a zsákrugókkal ellátott újításszámba vehető betét különleges komfort- és luxusérzetet teremtenek. Még több kényelemérzet biztosít az extra kemény és lágy habszivacs kombinációja.

..............................................................................................................................................

  • A menóriahab hajlékonysága és rugalmassága ismertek, de ortopéd tulajdonságai is figyelemre méltóak, amelyekkel a test alakjára és hőmérsékletére reagál.
  • A préselt habszivacs a matrac fokozott szellőzését szolgálja, száraz felületet biztosítva a jobb minőségű alváshoz.
  • A betét nagyon jó minőségű szövetanyaggal burkolt zsákrugókból áll, amelyek nincsenek összeköttetésben egymással. Mindegyik rugó önállóan reagál a test alakjára. Ily módon biztosítja a gerincoszlop helyes fekvését és csökkenti az alvópartner mozgása által keltett zavaró érzést.
  • A külső védőhuzat kellemes tapintású , nagyon jó minőségű szövetből készült. A természetes kerületi szellőzést az oldalakon elhelyezett négy-négy szellőzőgomb segíti.
  • A matrac szélei dupla sor kiegészítő, vastagabb zsákrugóval vannak megerősítve az alvás közbeni helyes testtartás biztosítására – akár a matrac szélein is. Ugyanakkor elejét veszi a legurulási effektusnak az olyan személyek esetében, akik a matrac szélein szeretnek aludni, de megelőzi a matracszélek időbeni alakváltozását is.
  • Bármilyen betétben használható, de a fokozott kényelemérzet érdekében ajánlatos egy rugalmas lemezes ágybetét-sodrony használata. A matrac súlya: 47 kg.


A matrac szilárdsága : 4 / 7

Keresztmetszet

Még nincs meggyőződve? Próbálja ki INGYEN az Ön otthonában!