Imperia matrac

 • Imperia matrac.....a tájékozottak számára

  Az Imperia matrac egyesíti a latex kivételes kényelmét az egyedileg tekert rugók innovatív technológiájával. Ez egy kemény, mégis rugalmas, természetes matrac, amelybe azonnal beleszeret. Úgy tervezték, hogy kövesse a test vonalát, és alvás közben optimális alátámasztást nyújtson a gerincnek. A különböző rétegek - természetes latex, puha hab, közepes sűrűségű hab és 2 réteg egyedileg tekert rugó - egyedülálló kombinációja kiváló kényelmet biztosít.

 • A kényelmi réteg természetes latexből készült, amely minden mozdulatodra reagál. Az egymással kommunikáló légmikrosejtek jelenlétének köszönhetően a latex állandó belső szellőzést, fejlett hőstabilitást biztosít, rugalmassága pedig lehetővé teszi a testhez való hatékony idomulást. A további szellőzés érdekében ezt a réteget függőleges csatornák szelik át. A latex ugyanakkor természetes antiallergén és antimikrobiális anyag. Így ez a matrac ideális megoldás azok számára, akik természetes és egészséges módon szeretnének aludni.
  A méhsejt alakban elhelyezett, egyenként csomagolt rugók egymástól függetlenül mozognak, csökkentve a testre nehezedő nyomáspontokat. A matrac tetején található, egyedileg csomagolt minifedélzetből álló réteg extra kényelmet biztosít.
  A matrac a matrac kerületén szellőztetett.
  A 33 cm-es magasságával a matrac azoknak ajánlott, akik kényelmes alvófelületet kedvelnek, de nem akarnak belesüllyedni, tehát azoknak, akik főként háton vagy oldalt alszanak.
  A nagyobb kényelem és a jobb szellőzés érdekében rugalmas rácsos aljzat (box spring) használatát javasoljuk.

 • Részletes termékleírás a linkre kattintva www.lemet.ro/Saltea Imperia